Šis sezonas – perėjimas nuo paviršutiniškos prabangos prie tylesnės, bet gilesnės, jausmingesnės.
Kvepalai tampa sodresni, kompleksiškesni, kupini emocinės gelmės. Jie ne tik kvepia, bet ir kuria rafinuotą atmosferą, paslaptingą nuotaiką, perteikia jausmus.
Viena ryškiausių krypčių – tamsūs gurmaniški kvapai, įgaunantys naujų spalvų. Gurmaniškas šiandien nereiškia tik saldus, skanus, bet ir sujungia egzotiškus prieskonius, dūmus ir dervas. Skrudinti riešutai, medus, gintaras, šafranas ir vanilės tonai sukuria šiltas, jausmingas, net hipnotizuojančias kompozicijas. Tokie kvapai primena lėtą, prabangų ritualą, tinkantį ramiems rudens ir žiemos vakarams.
Kita kryptis – dūminiai, sakralūs aromatai, įkvėpti magiškų senovinių ritualų. Smilkalų ir miros dvelksmas – tarsi rūkas, kuriantis paslaptingą, mistinę, intymią atmosferą. Tokie kvapai kviečia į savistabą, suteikia vidinės pusiausvyros, lyg padeda sustoti ir giliai įkvėpti. Tai prabanga, kuri sklinda ne iš išorės, o tarsi iš vidaus.


Populiarėja ir naktinių gėlių kvapai – paslaptingi, intensyvūs, tačiau kupini šviesos. Jazminai, tuberozės ir mėnulio gėlės atskleidžia dramatišką, jausmingą, beveik kinematografišką prabangos pusę. Tai – aromatai, kurie apsupa lyg šilkas, žadina pojūčius ir primena nakties tylą, kai oras kvepia gėlėmis… Ir paslaptimis. Tokie kvapai ypač tinka vėsiems šaltojo sezono vakarams, nes suteikia šilumos, komforto.
Šiandieniai kvepalai – ne tik aromatai, bet ir asmeninės prabangos išraiška, dėvimas meno kūrinys. Jie atspindi asmenybę ir gyvenimo būdą, leidžia patirti emocinį ryšį su aplinka bei žmonėmis. Tikroji prabanga nebesislepia buteliuke – ji išsiskleidžia. Per pojūčius ir kvapą, kuris lieka atmintyje ilgiau nei žodžiai.










