„Tiek gamini, o taip gerai atrodai!“ – šiuos žodžius dietistė, parduotuvės „Žalias žingsnis“ įkūrėja Indrė Trusovė girdi nuolat.
Tačiau apie savo įspūdingą patirtį vyras nelinkęs girtis – jo balsu tampa jo mylima žmona lietuvė Martyna Sargūnaitė.
Čempionate savo kūrybą pristatė 18 komandų.
„Hambagu“, „Maguro Don“, „Tantanmen“ – pasinerkite į autentiškos japonų virtuvės įvairovę.
Kelionių žurnalistas Orijus Gasanovas save vadina maisto „prasčioku“.
Sėkmingas prodiuseris, didžėjus ir turinio kūrėjas Jonas Nainys talentą turi ne tik muzikai.
Žinoma moteris šypsosi – ji turi ir dar kelias paslaptis.
Virtuvės šefas Liutauras Čeprackas naujausiame tinklalaidės „Estetikos stalas“ epizode pasakoja apie tai, ką jam reiškė laukti pirmųjų Lietuvoje „Michelin“ žvaigždučių.
Nuotaikingas ir labai atviras šefas Andrius Kubilius vasarą atšventė istorinę progą.
Kur amatininkų meistriškumas susitinka su prabangiais skoniais ir mados namų elegancija.
Asmeninis krepšininko Jono Valančiūno šefas Svajūnas Jarmala iki dabartinio karjeros etapo perėjo per keletą itin skirtingų kelių, kol šiandien skonių jūros bangas kelia už Atlanto.
Ilgametė maisto, gėrimų bei restoranų sektoriaus ekspertė, vyno, vandens someljė Urtė Mikelevičiūtė, dar žinoma kaip Urtė Dervynas, šios vasaros hitu skelbia putojančią arbatą.