Gausi skonio ir naudinga sveikatai ši tūkstantmetė maisto konservavimo tradicija prieš kelerius metus grįžo su trenksmu.
Norisi gyventi greitai, smagiai, keliauti valgyti į gamtą, gaudant saulės spindulius.
Kelionių žurnalistas Orijus Gasanovas save vadina maisto „prasčioku“.
Sėkmingas prodiuseris, didžėjus ir turinio kūrėjas Jonas Nainys talentą turi ne tik muzikai.
Uogų, vaisių, prieskoninių žolelių ir kitų vasaros gėrybių sezonas jau pasiekė savo piką.
Praėję metai Lietuvos gastronomijai buvo itin sėkmingi.
Nuotaikingas ir labai atviras šefas Andrius Kubilius vasarą atšventė istorinę progą.
Kur amatininkų meistriškumas susitinka su prabangiais skoniais ir mados namų elegancija.
Apgalvotai pasirinkti užkandžiai gali padėti išlaikyti stabilų energijos lygį, palaikyti medžiagų apykaitą, užkirsti kelią persivalgymui.
„Tiek gamini, o taip gerai atrodai!“ – šiuos žodžius dietistė, parduotuvės „Žalias žingsnis“ įkūrėja Indrė Trusovė girdi nuolat.
Tačiau apie savo įspūdingą patirtį vyras nelinkęs girtis – jo balsu tampa jo mylima žmona lietuvė Martyna Sargūnaitė.
Čempionate savo kūrybą pristatė 18 komandų.