„Hambagu“, „Maguro Don“, „Tantanmen“ – pasinerkite į autentiškos japonų virtuvės įvairovę.
„Tiek gamini, o taip gerai atrodai!“ – šiuos žodžius dietistė, parduotuvės „Žalias žingsnis“ įkūrėja Indrė Trusovė girdi nuolat.
„Habits“ įkūrėjas ir dviejų berniukų tėtis virtuvėje labiau vertina netikėtumus nei milimetro tikslumu išdėliotus ikrus.
Kur amatininkų meistriškumas susitinka su prabangiais skoniais ir mados namų elegancija.
Tarp 23 komandų geriausiai pasirodė ir „Auksinę šakutę“ laimėjo restoranas „Demo“.
Norisi gyventi greitai, smagiai, keliauti valgyti į gamtą, gaudant saulės spindulius.
Tačiau apie savo įspūdingą patirtį vyras nelinkęs girtis – jo balsu tampa jo mylima žmona lietuvė Martyna Sargūnaitė.
Čempionate savo kūrybą pristatė 18 komandų.
Šiandien ši vieta atveria naują puslapį – ieško naujų šeimininkų.
Sėkmingas prodiuseris, didžėjus ir turinio kūrėjas Jonas Nainys talentą turi ne tik muzikai.
Uogų, vaisių, prieskoninių žolelių ir kitų vasaros gėrybių sezonas jau pasiekė savo piką.
Praėjus metams po pirmosios kulinarinės knygos sėkmės, Saugirdas Vaitulionis nesustoja.
















