Čempionate savo kūrybą pristatė 18 komandų.
Norisi gyventi greitai, smagiai, keliauti valgyti į gamtą, gaudant saulės spindulius.
Virtuvės šefas Liutauras Čeprackas naujausiame tinklalaidės „Estetikos stalas“ epizode pasakoja apie tai, ką jam reiškė laukti pirmųjų Lietuvoje „Michelin“ žvaigždučių.
Uogų, vaisių, prieskoninių žolelių ir kitų vasaros gėrybių sezonas jau pasiekė savo piką.
Vienas žinomiausių šalies virtuvės šefų Liutauras Čeprackas sako, kad šefas privalo gebėti išgirsti maisto skonį. Ir tai – visiška tiesa, maistas – lyg muzika, kuria ir pasakoja istorijas iš viso pasaulio. O tam, kad pasiektum aukštumų, tik mokslų neužtenka.
Gausi skonio ir naudinga sveikatai ši tūkstantmetė maisto konservavimo tradicija prieš kelerius metus grįžo su trenksmu.
Laura Dragūnaitė tituluojama tikru televizijos atradimu, nors jau senokai yra gerai pažįstama komedijos mėgėjams.
Sėkmingas prodiuseris, didžėjus ir turinio kūrėjas Jonas Nainys talentą turi ne tik muzikai.
„Hambagu“, „Maguro Don“, „Tantanmen“ – pasinerkite į autentiškos japonų virtuvės įvairovę.
„Habits“ įkūrėjas ir dviejų berniukų tėtis virtuvėje labiau vertina netikėtumus nei milimetro tikslumu išdėliotus ikrus.
Tačiau apie savo įspūdingą patirtį vyras nelinkęs girtis – jo balsu tampa jo mylima žmona lietuvė Martyna Sargūnaitė.
Kelionių žurnalistas Orijus Gasanovas save vadina maisto „prasčioku“.