Norisi gyventi greitai, smagiai, keliauti valgyti į gamtą, gaudant saulės spindulius.
Apgalvotai pasirinkti užkandžiai gali padėti išlaikyti stabilų energijos lygį, palaikyti medžiagų apykaitą, užkirsti kelią persivalgymui.
„Tiek gamini, o taip gerai atrodai!“ – šiuos žodžius dietistė, parduotuvės „Žalias žingsnis“ įkūrėja Indrė Trusovė girdi nuolat.
Laura Dragūnaitė tituluojama tikru televizijos atradimu, nors jau senokai yra gerai pažįstama komedijos mėgėjams.
Europos žemėlapyje pastaraisiais metais vis dažniau sužibantis Vilnius išsiskiria ne tik didinga savo miesto istorija ar unikalia architektūra – vis žinomesne Lietuvos sostinė tampa ir dėl savo gastronominės kultūros. Vilniaus kavinės, restoranai ir čia dirbantys aukščiausio lygio šefai iš naujo kviečia atrasti ne tik tradicinius mūsų krašto valgius, bet ir modernias jų interpretacijas.
Vyriausiasis „Kempinski“ virtuvės šefas Justinas Kapkovičius siekia maksimumo: „Daryti tiesiog gerai šiandien neužtenka.“ Ir nors darbas virtuvėje reikalauja preciziškumo ir taisyklių paisymo, save jis vis tiek vadina spontanišku ir kūrybišku žmogumi.
Nuotaikingas ir labai atviras šefas Andrius Kubilius vasarą atšventė istorinę progą.
Kur amatininkų meistriškumas susitinka su prabangiais skoniais ir mados namų elegancija.
Čempionate savo kūrybą pristatė 18 komandų.
Žinoma moteris šypsosi – ji turi ir dar kelias paslaptis.
Kelionių žurnalistas Orijus Gasanovas save vadina maisto „prasčioku“.
Daugiau jokio turinio