Ledų desertas su alyvuogių aliejumi – stebinančiai harmoningas derinys

Autorius
ELLE LITHUANIA (reklama)

Sierra de Cazorla kalnų atkeliaujantis alyvuogių aliejus gimsta vietoje, kur alyvmedžiai auga šimtmečius, o kiekvienas derlius spaudžiamas vos per kelias valandas po surinkimo.
Taip išsaugomas natūralus skonis, kvapas ir švelni tekstūra, dėl kurios šis aliejus vertinamas dėl savo autentiškumo ir kokybės.

„Cazorla Lietuva“ – tiems, kurie vertina autentiškumą, skonį ir tikrą kokybę.

Tai daugiau nei produktas – tai aliejaus lašas, įkvepiantis naujus įpročius ir atradimus virtuvėje.

„Cazorla“ – kai skonis tampa gyvenimo dalimi.

MŪSŲ SKONIŲ PALETĖ

Atraskite skonių įvairovę su „Cazorla Grand Sellection“

  • „Royal Premium“  riboto derliaus aliejus, kuriam pagaminti sunaudojama net iki 14 kg alyvuogių vienam litrui. Švelnus, elegantiškas ir rafinuotas skonis, tobulai tinkantis desertams ar sūriams.
  • „Picual Premium“ – riboto derliaus aliejus,  sodresnis, išraiškingas, su vaisišku aromatu ir subalansuotu kartumu – puikus pasirinkimas mėgstantiems intensyvesnį skonį. Puikiai tinka ir kepti.
  • „ECO Picual Premium“ –  ekologiškas riboto leidimo aliejus iš ankstyvo derliaus alyvuogių, išlaikantis sodrią žalią spalvą, šviežumo pojūtį ir natūralią vaisišką gaivą. Puikiai tinka ir kepti.

Ledų desertas su alyvuogių aliejumi „Royal Premium – Grand Selection“

Lengvas, gaivus ir stebinančiai harmoningas derinys tiems, kurie mėgsta išbandyti netikėtus skonius.

Ingredientai (2 porcijoms):

  • 2–3 kaušeliai mėgstamų ledų (plombyrinių, vanilinių, pistacijų ar su jogurtu)
  • žiupsnelio cinamono
  • kelių smulkintų kepintų graikinių riešutų
  • šlakelio „Cazorla Royal Premium“ alyvuogių aliejaus – švelniam ir aromatingam užpilui

Paruošimas:

Sudėkite ledus į dubenėlį, pabarstykite cinamonu ir riešutais. Tada lėtai užpilkite „Royal Premium – Grand Selection“ alyvuogių aliejumi. Jo švelnus, vos salstelėjęs skonis sujungia visus ingredientus į harmoningą visumą.

Norintiems išskirtinio, bet lengvo deserto:

Išmėginkite šį derinį su graikišku jogurtu ir ispaninių šalavijų sėklomis – gurmaniškas būdas mėgautis desertu, išlaikant balansą tarp saldumo, švelnumo ir sveikumo.

„Kartais gyvenimo skonis keičiasi nuo vieno lašo alyvuogių aliejaus.“