Neseniai atidarytame „Bijal Resort“ kulinarijos komandą papildė „Michelin“ žvaigždute įvertintas šefas Theodoras Falseris

Autorius
Pranešimas žiniasklaidai
Nuotrauka
Pranešimo siuntėjų nuotr.
CLASSIC IAB | straipsnio pradžioje 970x250
Reklama

Prabangus Turkijos kurortas „Bijal Resort“ paskyrė „Michelin“ žvaigždute įvertintą Theodorą Falserį vykdomuoju šefu. T.Falseris į „Bijal“ atneša savo pasaulinio garso patirtį.

Žaismingumas

„Bijal“ pagrindas – tikėjimas transformuojančia žaidimo galia. Restoranų „ClubHouse“ ir „BeachHouse“ koncepcijos atspindi kurorto viziją, pateikdamos naujoviškus meniu, kuriuose natūralūs ir vietiniai ingredientai derinami su žaismingumu ir rafinuotumu.

Vadovaujant T.Falseriui, „ClubHouse“ restorane siūlomi puikūs itališki patiekalai, tarptautiniai skoniai. Tuo tarpu „BeachHouse“ restoranas kviečia svečius į intymų paplūdimio kulinarinį nuotykį, kuriame šviežios jūros gėrybės dera su vietiniais skanėstais. Nepaisant to, kad šefas T.Falseris vadovauja keliems restoranams visame pasaulyje, „Bijal“ jis lankysis kiekvieną mėnesį.

Naujoviška kulinarijos filosofija

Pietų Tirolio ūkyje užaugusio T.Falserio kulinarijos filosofija yra itin susiejusi su gamta. Jis tiki, kad kuriant prasmingą virtuvę, svarbiausi yra vietiniai ir natūralūs ingredientai. Dėl meistriško požiūrio į tradicijas T.Falseris jau per pirmuosius metus Johanesstube gavo „Michelin“ žvaigždutę.

Pabangiausias Turkijos viešbutis Antalijos pakrantėje turi 19 aukščiausios klasės privačių vilų. Svečiai gali mėgautis neprilygstamu privatumu ir elegancija vešlių sodų apsuptyje ir tiesioginiu priėjimu prie paplūdimio.

Kurorte siūlomas „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintas restoranas, ramus SPA, profesionalūs teniso kortai, privatūs kruizai saulėlydžio link ar visą parą dirbanti asmeninis darbuotojas – čia nustatomi nauji prabangių atostogų standartai.