Su ateinančio pavasario šviesa paramos fondas „Ankstukai“ dalijasi savo naujausiu vaizdo klipu.
GYVENIMO BŪDAS
„Hambagu“, „Maguro Don“, „Tantanmen“ – pasinerkite į autentiškos japonų virtuvės įvairovę.
Norint pasirūpinti savo gimtąja planeta galima ir neperžengiant namų slenksčio.
Interjero dizainerė dalijasi patarimais, kaip sukurti tokią darbo vietą, kuri būtų patogi, tvarkinga bei stilinga.
ELLE pristato savo pirmąjį gyvenamąjį pastatą – „ELLE Residences Miami“.
Virtuvės šefas Donatas Šatkauskas, vos baigęs mokyklą, išvyko į Didžiąją Britaniją studijuoti kulinarijos meno bei įgyti virėjo amatą.
„Freixenet“prekės ženklas tapo pradininku daugelyje putojančio vyno gamybos tradicijų.
Praėjus metams po pirmosios kulinarinės knygos sėkmės, Saugirdas Vaitulionis nesustoja.
Iššūkių nebijantis virtuvės šefas Gian Luca Demarco įsismarkavus pavasariui vilniečius kviečia į naują kavinę.
Kai prieš 12 metų Nacionalinio transplantacijos biuro komanda pakvietė jį į vieną iš organų donorystę populiarinančių renginių, jis nė sekundei nesudvejojo.
Įkvėptas prancūzų mokslininko teorijų ir sukurtas kaip atsvara „buržuaziniam“ erdvės padalijimui, šis „Studio Strato“ sukurtas butas turi aiškią poziciją.
Diagnozė – toli gražu ne nuosprendis, svarbu – laiku pastebėti.
















