Virtuvės šefas Donatas Šatkauskas, vos baigęs mokyklą, išvyko į Didžiąją Britaniją studijuoti kulinarijos meno bei įgyti virėjo amatą.
„Habits“ įkūrėjas ir dviejų berniukų tėtis virtuvėje labiau vertina netikėtumus nei milimetro tikslumu išdėliotus ikrus.
Uogų, vaisių, prieskoninių žolelių ir kitų vasaros gėrybių sezonas jau pasiekė savo piką.
Praėję metai Lietuvos gastronomijai buvo itin sėkmingi.
Tarp 23 komandų geriausiai pasirodė ir „Auksinę šakutę“ laimėjo restoranas „Demo“.
Šiandien ši vieta atveria naują puslapį – ieško naujų šeimininkų.
Apgalvotai pasirinkti užkandžiai gali padėti išlaikyti stabilų energijos lygį, palaikyti medžiagų apykaitą, užkirsti kelią persivalgymui.
„Tiek gamini, o taip gerai atrodai!“ – šiuos žodžius dietistė, parduotuvės „Žalias žingsnis“ įkūrėja Indrė Trusovė girdi nuolat.
Praėjus metams po pirmosios kulinarinės knygos sėkmės, Saugirdas Vaitulionis nesustoja.
Gausi skonio ir naudinga sveikatai ši tūkstantmetė maisto konservavimo tradicija prieš kelerius metus grįžo su trenksmu.
Norisi gyventi greitai, smagiai, keliauti valgyti į gamtą, gaudant saulės spindulius.
Kelionių žurnalistas Orijus Gasanovas save vadina maisto „prasčioku“.
















