Nuotaikingas ir labai atviras šefas Andrius Kubilius vasarą atšventė istorinę progą.
Praėję metai Lietuvos gastronomijai buvo itin sėkmingi.
Uogų, vaisių, prieskoninių žolelių ir kitų vasaros gėrybių sezonas jau pasiekė savo piką.
„Habits“ įkūrėjas ir dviejų berniukų tėtis virtuvėje labiau vertina netikėtumus nei milimetro tikslumu išdėliotus ikrus.
Kelionių žurnalistas Orijus Gasanovas save vadina maisto „prasčioku“.
Norisi gyventi greitai, smagiai, keliauti valgyti į gamtą, gaudant saulės spindulius.
Gausi skonio ir naudinga sveikatai ši tūkstantmetė maisto konservavimo tradicija prieš kelerius metus grįžo su trenksmu.
Laura Dragūnaitė tituluojama tikru televizijos atradimu, nors jau senokai yra gerai pažįstama komedijos mėgėjams.
„Tiek gamini, o taip gerai atrodai!“ – šiuos žodžius dietistė, parduotuvės „Žalias žingsnis“ įkūrėja Indrė Trusovė girdi nuolat.
Apgalvotai pasirinkti užkandžiai gali padėti išlaikyti stabilų energijos lygį, palaikyti medžiagų apykaitą, užkirsti kelią persivalgymui.
Šiandien ši vieta atveria naują puslapį – ieško naujų šeimininkų.
Daugiau jokio turinio