Nuotaikingas ir labai atviras šefas Andrius Kubilius vasarą atšventė istorinę progą.
Praėję metai Lietuvos gastronomijai buvo itin sėkmingi.
Uogų, vaisių, prieskoninių žolelių ir kitų vasaros gėrybių sezonas jau pasiekė savo piką.
Kelionių žurnalistas Orijus Gasanovas save vadina maisto „prasčioku“.
Norisi gyventi greitai, smagiai, keliauti valgyti į gamtą, gaudant saulės spindulius.
Gausi skonio ir naudinga sveikatai ši tūkstantmetė maisto konservavimo tradicija prieš kelerius metus grįžo su trenksmu.
„Tiek gamini, o taip gerai atrodai!“ – šiuos žodžius dietistė, parduotuvės „Žalias žingsnis“ įkūrėja Indrė Trusovė girdi nuolat.
Apgalvotai pasirinkti užkandžiai gali padėti išlaikyti stabilų energijos lygį, palaikyti medžiagų apykaitą, užkirsti kelią persivalgymui.
Daugiau jokio turinio